شاید این بار اگر رده بندی فیفا اعلام شود دیگر جایی بین 4 تیم برتر نداشته باشیم. نزول رتبه‌ ما در رنکینگ فیفا می تواند دلیلی باشد تا دیگر هیچ تیمی علاقه‌ای برای انجام بازی با تیم ملی ما را نداشته باشد. اگر تمام این ضررها را کنار هم قرار دهیم به این نکته می‌رسیم که با نرفتن به جام جهانی، فوتبال کشورمان بیش از چهار سالی که خیلی‌ها می‌گویند ضرر خواهد کرد.
عدم حضور تیم ملی به جام جهانی فوتبال ما را از چند جهت متضرر خواهد کرد.حالا که به جام جهانی نرفته‌ایم می‌توانیم بگوییم که از چند حیث فوتبال ما در آینده روزهای سختی را پشت‌سر خواهد گذاشت ضرر مالی اولین مسأله‌ای است که در این زمینه به ذهن می‌رسد اگر به جام جهانی صعود می‌کردیم پاداش حضور را که چیزی حدود 3، 4 میلیون یورو است از فیفا دریافت می‌کردیم. جدا از این پاداش، پول تبلیغاتی که می‌توانستیم در جام جهانی از آن استفاده کنیم یا اسپانسرهای اروپایی که برای تیم ملی در نظر گرفته می‌شد تماما می‌توانست وضعیت‌ مالی فوتبال ما را از این رو به آن روکند.آیا پس از صعود و دریافت پاداش فدراسیونی‌ها باز هم می‌گفتند که مشکل مالی در فوتبال ما وجود دارد؟
دومین و شاید یکی از مهم‌ترین ضررهای فوتبال ما برمی‌گردد به سرخوردگی اهالی فوتبال در کشور. حالا که به جام جهانی صعود نکرده‌ایم قطعا هیچ عاملی نمی‌تواند نظر فوتبال‌دوستان کشورر ا به سوی این ورزش جلب کند. آیا باز هم می‌توانیم شاهد باشیم که مردم مثل گذشته نگاهی حساس به فوتبال کشور داشته باشند؟
از این پس باید شاهد برخورد سرد مردم با رسانه‌های ورزشی هم باشیم.
سومین موردی که می‌تواند به فوتبال کشور ضررهایی را وارد کند انتقال بازیکنان فوتبال کشور به اروپاست. عدم صعود به جام جهانی می‌تواند در آینده مانعی برای ترانسفر فوتبالیست‌های ایرانی به فوتبال اروپا باشد. چرا که حضور در جام جهانی یکی از ملاک‌های اصلی باشگاه‌های اروپایی برای جذب بازیکن است و حالا ما که به جام جهانی نرفته‌ایم نمی‌توانیم روی لژیونر شدن بازیکنان‌مان مثل گذشته حساب باز کنیم. چهارمین ضرر ما از نرسیدن به جام جهانی نسل سوخته‌ای است که قطعا دیگر نمی‌توانند حضور در جام جهانی را تجربه کنند.
بازیکنانی که در حال حاضر مرز 26، 27 سالگی را پشت‌سر می‌گذارند شاید دیگر قارد نباشند حضور در جام جهانی را تجربه کنند. دوره بعدی جام جهانی 5 سال دیگر برگزار می‌شود و بازیکانی که در یان رنج سنی به سر می‌برند باید یا از تیم ملی خداحافظی کنند یا اینکه امیدی برای حضور در جام جهانی 2014 نداشته باشند.
پنجمین و آخرین ضربه هم در رنکینگ فیفا به فوتبال کشورمان وارد می‌شود. شاید این بار اگر رده بندی فیفا اعلام شود دیگر جایی بین 4 تیم برتر نداشته باشیم. نزول رتبه‌ ما در رنکینگ فیفا می تواند دلیلی باشد تا دیگر هیچ تیمی علاقه‌ای برای انجام بازی با تیم ملی ما را نداشته باشد. اگر تمام این ضررها را کنار هم قرار دهیم به این نکته می‌رسیم که با نرفتن به جام جهانی، فوتبال کشورمان بیش از چهار سالی که خیلی‌ها می‌گویند ضرر خواهد کرد.